Jun 9, 2017

We gaan crowdfunden!

We willen de groei van Count3r met crowdfunding financieren, zodat iedereen mede-eigenaar kan worden. Lees verder om meer te weten te komen over de crowdfundcampagne van Count3r.

We gaan crowdfunden!

Auto’s besturen zichzelf, smartphones bedien je met je stem en je 3D printer maakt een nieuw reserve-onderdeel. Zelfs op het terras bestel je digitaal en betaal je contactloos. Technische innovaties veranderen ons leven, maar veel winkels doen alsof er niets gebeurt. Count3r zet zich in voor de Smart Store en maakt verkopers weer relevant.

Count3r helpt winkels te innoveren

Waarom staan klanten anno 2017 nog in de rij te wachten om hun geld te overhandigen? Waarom proberen verkopers hun klanten producten aan te smeren, terwijl websites producten objectief vergelijken? Waarom houden retailers alleen bij wat klanten kopen en niet wat ze oorspronkelijk zochten? Winkelketens maken het zichzelf onnodig moeilijk door niet mee te gaan met innovaties, terwijl hun klanten dat continu doen.

Winkels moeten veel slimmer en Count3r zet zich daarvoor in. Onze tablet app voor verkopers is het hart van elk verkoopgesprek, verschaft alle belangrijke informatie en maakt winkels data-driven. Daarom is Media markt onze klant én investeerder. Zij gaan Count3r gebruiken in al hun Nederlandse winkels, omdat verkopers met Count3r 20% meer verkopen en winstgevender zijn. We hebben een goed product, een eerste grote klant en daarom willen we nu doorpakken.

Crowdfunding helpt ons groeien

We hebben gekozen voor crowdfunding om onze groei te financieren. De Smart Store is er namelijk voor iedereen: consumenten, verkopers en retailers. Daarom willen we ook iedereen de mogelijkheid geven om mee te doen. We merken dat veel mensen enthousiast worden van onze plannen en we willen hen er graag bij betrekken. Deze crowdfunding is meer dan alleen een investering, we willen ook graag een groep enthousiaste mensen met een mening over retail bij elkaar verzamelen. Samen maken we de Smart Store mogelijk. Je kunt al meedoen vanaf €20.

De voordelen van de converteerbare lening van Count3r op een rij:
ontvang 8% rente per jaar met een looptijd van 5 jaar.
Converteer de lening naar aandelen in Count3r bij een volgende investeringsronde. Je krijgt 15-30% korting op de prijs van de volgende investering.
Investeerders van de eerste €150k krijgen een extra korting van 5%.
Krijg een aandeel in de winkel van de toekomst en help mee je eigen winkelervaring te verbeteren.
Ontvang speciale beloningen bij investeringen van €250 of meer. Klik hier voor meer informatie.

Met de funding willen wij ons team uitbreiden om nog meer winkels te transformeren naar Smart Stores. Ons doel is om €250k op te halen voor Count3r. We gaan dit geld vooral investeren in verkoop, marketing, en implementatie. Indien we meer ophalen, gaan we onze internationale expansie versnellen en uiteindelijk ook andere industrieën benaderen. We richten ons in de eerste plaats op retailers in Nederland. Daarna willen we groeien in de Benelux en de Duitse retailmarkt.

Wil jij ook meedoen?

Ben jij geïnteresseerd om te investeren en mede-eigenaar te worden van Count3r? Op crowdfunding.count3r.com kun je meer leren over de crowdfundingcampagne of je kunt direct investeren op de website van Symbid. Investeren in een startup is leuk en spannend, maar ook risicovol. Klik hier voor meer informatie over investeren via crowdfunding in het algemeen.

Alex Kleipool | Business Developer bij Count3r | Alex@count3r.com

Latest posts

First paper plane Smart Store opens in Amsterdam

Innovative stores shows that even simple sheets of paper can be sold in a smart way

Jul 7, 2017

Eerste Smart Store van Nederland alweer gesloten

Innovatieve winkel laat zien hoe zelfs velletjes papier op een slimme manier verkocht kunnen worden.

Jul 6, 2017

Investeerders aan het woord

Investeerders in de Smart Store Crowdfunding van Count3r vertellen over hun motivatie

Jun 30, 2017